Speakers voor iedereen

Onze naam De Vos Loudspeakers zegt al genoeg natuurlijk. Wij focussen op speakers. Niet zo maar speakers, maar speakers van geweldige kwaliteit. In ons assortiment hebben we drie soorten speakers. Hier onder zie je een overzicht.

Loudspeakers

  • Loudspeaker bay clip, is een kleine speaker met een clip functie. De speaker is heel handig voor op reis. Het is een kleine speaker maar dit wil niet zeggen dat het geluid minder is. je hebt nog steeds een perfect bereik. De clip speaker past makkelijk in elke tas en mannen kunnen hem zelfs aan de broek vast maken. Mannen hebben niet altijd een tas op zak dus dat is erg fijne functie.
  • Loudspeaker porto, is de grootste speaker die we hebben. Deze wordt ook het beste verkocht. Deze speaker is zo populair omdat het hele grote ruimtes kan voorzien van muziek. Dit willen mensen het liefst hebben. Als je de speaker aanschaft dan krijg je er ook nog een leuk extra’tje bij. We hebben een paar extra’s. Een set met oortjes, de oortjes zijn via bluetooth verbinden. Hierdoor dus op de meeste telefoons te gebruiken. Je kan ook voor de koptelefoon kiezen. Het is dus een leuk cadeautje bovenop de mooie speakers die je aanschaft.
  • Loudspeaker 365, is een speaker die een artificial intelligence functie hebben. Je kan deze loudspeaker alles vragen. Vraag bijvoorbeeld of de speaker muziek wilt spelen, dit zal die dan gelijk doen. Wil je de tijd weten dan kan je dit ook vragen. Het is een hele handige speaker die voor veel gemak zorgt. Je hoeft niet op te staan om de muziek aan te doen. Tegenwoordig is gemak het allerbelangrijkste.

Alle speakers zijn in de kleuren zwart, rood, wit en blauw te bestellen. Er is dus voor iedereen wat wils.

Onze speakers zitten ook ingebouwd in verschillende soorten private lease auto’s. Wil je meer te weten komen over private lease, klik dan hier.