iPhone Repareren in Den Haag

Het houdt bij ons niet op met leuke nieuwe ontwikkelingen. We zijn trots om e u ook te informeren over het volgende; Vanaf September kunt u ook in Den haag terecht om uw telefoon te repareren.

Eerder kon dit al in Delft, Almere, Arnhem, Den Helder, Helmond,Rotterdam, Utrecht, Tilburg,Lelystad, Hilversum, Groningen, Leiden,Breda, Nijmegen  en Amsterdam. Met de tijd gaan we steeds meer nieuwe locaties toevoegen. Mocht je willen dat we ook naar jouw stad en of provincie komen, kan je ons altijd een mail sturen en we evalueren voor welke locaties er veel interesse is.

We zijn heel blij dat we eindelijk ook in de mooie stad van Den Haag u ten dienst kan zijn.  Den Haag is een mooie centrale stad voor velen, u treft ons in het hartje en centrum, en hoeft dus niet meer lang te reizen voor uw reparaties. We zijn er voor de hagenezen maar zijn er ook zeker voor toeristen of mensen uit de buurt steden van Den Haag. Er werd veel aan onze gevraagd om ook in deze stad te komen en we voldoen hier echt graag aan.  We zijn  Den Haag met zijn 526.439 inwoners, graag van dienst. Hiermee zijn we dus ook met meerdere locaties in de Randsteden beschikbaar voor uw. Voor de   Nederlandse regering en het parlement die in deze mooie stad zijn gevestigd bieden we mooie kortingen aan. Ook voor mensen die werken bij de verschillende ambassades in deze mooie stad.  

Onze nieuwe winkel is hip en modern ingericht. U kunt zowel online of telefonisch een afspraak maken, of u kunt gerust langs in de zaak.Scherm kapot, hardware probleem, batterij probleem , we pakken van alles aan. Als u in de winkel aankomt treft u onze vriendelijke medewerkers aan die eerst zullen luisteren naar uw probleem en dan dit zullen aanpakken. Afhangend van uw probleem kan u al zo snel als binnen een dag klaar zijn. Er word aandachtig naar uw telefoon gekeken om te bepalen wat er nodig is om deze te repareren. We verkopen ook verschillende accessoires voor telefoons.  Schermen, opladers, batterijen, we hebben van alles waarvoor u bij ons terecht kan.

Wij onderscheiden  ons  van de andere telefoon reparatie bedrijven, omdat wij ruime ervaring hebben binnen elektronica en niet alleen specifiek met telefoons. Verder kunt u bij ons gebouw , gratis parkeren.  U krijgt bij ons advies over de reparatie van uw  telefoon  onder het genot van een kopje koffie.  Mocht u een verzekering hebben voor uw telefoon dan wordt er ook graag meegewerkt met de verzekering. Alle prijzen zijn inclusief garantie voor 1 jaar, waarmee we u helpen mocht er toch nog iets mis gaan. Wij krijgen altijd goede feedback over onze service dat deze nauwkeurig en langdurig is. Onze medewerkers zorgen ervoor dat niks over het hoofd word gezien. Bij het repareren word er ook gecontroleerd of er niet eventueel ook ander dingen zijn die in de toekomst problemen kunnen veroorzaken. We helpen met  Iphones, Samsung, en andere verschillende telefoons worden snel en professioneel gerepareerd door onze medewerkers.Kom dus maar snel langs in onze winkel!

 

Lies hier over onze samenwerking met Oranje casino